Ajax szettek

Ajax biztonságtechnikai készleteinket a leggyakoribb ügyféligények alapján állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja azt a szettet, mely kielégíti az igényeit. Természetesen, ha mégsem találja pont azt az összeállítást, amire szüksége lenne, keressen minket bizalommal, szívesen segítünk egy másik összeállításában! Tudja biztonságban otthonát, munkahelyét, értékeit, és válassza a letisztult, modern dizájnú Ajax biztonságtechnika szetteket!

Bármelyik szettről is legyen szó, mindegyikben helyet kaptak azok az eszközök, melyekre szüksége lehet otthoni vagy irodai biztonságtechnikai rendszere kialakításához. Az Ajax érzékelők kiszűrik a téves riasztásokat, viszont azonnal jeleznek a központi egységnek, ha tényleges illetéktelen behatolás történik. A hub pedig egyből továbbítja a riasztást okostelefonjára és a távfelügyeletnek is, amennyiben leszerződött valamelyik céggel.

Ajax kezdő, pro és kamerás csomag

Kezdő Ajax szettünket 30-60 négyzetméteres helységekhez javasoljuk, pro szettünket pedig 60-100 négyzetméteres épületekhez. Kamerás csomag is található előre összeállított szettjeinkben, ezt is kb. 30-60 négyzetméteres lakásokhoz, irodákhoz javasoljuk. A MotionCam segítségével láthatja is a riasztást kis felbontásban. Vagyis IP kameraként nem funkcionál, csupán a riasztáskor lép életbe!

Persze azért nem kell csüggednie, az Ajax szettek elemeit, az érzékelőket harmadik fél rendszereihez is csatlakoztathatja. Mi több, fordítva is tökéletesen működik a dolog: az Ajax szettekbe integrálhatók más gyártó kamerái is, amennyiben azok RTSP protokollal rendelkeznek. A webáruházunkban kapható Ajax biztonságtechnikai szettek legnagyobb előnye, hogy vezeték nélküliek. Telepítésük épp emiatt rendkívül gyors és egyszerű, még fúrásra-faragásra, kábelezésre sincs szükség hozzá. A beállításban, majd a használatban egy ingyenesen letölthető, magyar Ajax mobilapplikáció segíti Önt. Ezzel bármikor és bárhonnan nyomon követheti az eseményeket, ki-mikor riaszt be és ki, riasztás esetén is azonnal értesíti. Szabadon adhat hozzá felhasználókat a rendszerhez, akár ideiglenes hozzáféréssel is. Különösen hasznos lehet ez a funkció, ha kirándulni megy, és rábízná addig valakire a lakást.