Ajax szettek

Ajax biztonságtechnikai készleteinket a leggyakoribb ügyféligények alapján állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja azt a szettet, mely kielégíti az igényeit. Természetesen, ha mégsem találja pont azt az összeállítást, amire szüksége lenne, keressen minket bizalommal, szívesen segítünk egy másik összeállításában! Tudja biztonságban otthonát, munkahelyét, értékeit, és válassza a letisztult, modern dizájnú Ajax biztonságtechnika szetteket!

Tovább
-6%
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
Ajax Kamerás csomag
171 808 Ft
181 819 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-5%
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
Ajax kezdő csomag
115 739 Ft
121 550 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-2%
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
Ajax Pro csomag
169 279 Ft
172 150 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás

Bármelyik szettről is legyen szó, mindegyikben helyet kaptak azok az eszközök, melyekre szüksége lehet otthoni vagy irodai biztonságtechnikai rendszere kialakításához. Az Ajax érzékelők kiszűrik a téves riasztásokat, viszont azonnal jeleznek a központi egységnek, ha tényleges illetéktelen behatolás történik. A hub pedig egyből továbbítja a riasztást okostelefonjára és a távfelügyeletnek is, amennyiben leszerződött valamelyik céggel.

Ajax kezdő, pro és kamerás csomag

Kezdő Ajax szettünket 30-60 négyzetméteres helységekhez javasoljuk, pro szettünket pedig 60-100 négyzetméteres épületekhez. Kamerás csomag is található előre összeállított szettjeinkben, ezt is kb. 30-60 négyzetméteres lakásokhoz, irodákhoz javasoljuk. A MotionCam segítségével láthatja is a riasztást kis felbontásban. Vagyis IP kameraként nem funkcionál, csupán a riasztáskor lép életbe!

Persze azért nem kell csüggednie, az Ajax szettek elemeit, az érzékelőket harmadik fél rendszereihez is csatlakoztathatja. Mi több, fordítva is tökéletesen működik a dolog: az Ajax szettekbe integrálhatók más gyártó kamerái is, amennyiben azok RTSP protokollal rendelkeznek. A webáruházunkban kapható Ajax biztonságtechnikai szettek legnagyobb előnye, hogy vezeték nélküliek. Telepítésük épp emiatt rendkívül gyors és egyszerű, még fúrásra-faragásra, kábelezésre sincs szükség hozzá. A beállításban, majd a használatban egy ingyenesen letölthető, magyar Ajax mobilapplikáció segíti Önt. Ezzel bármikor és bárhonnan nyomon követheti az eseményeket, ki-mikor riaszt be és ki, riasztás esetén is azonnal értesíti. Szabadon adhat hozzá felhasználókat a rendszerhez, akár ideiglenes hozzáféréssel is. Különösen hasznos lehet ez a funkció, ha kirándulni megy, és rábízná addig valakire a lakást.

Tovább