Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Mozgásérzékelő, nyitásérzékelő és egyéb érzékelők

Az Ajax biztonságtechnikai rendszerek nem működhetnek érzékelők nélkül. Mozgásérzékelőkre, ajtókhoz és ablakokhoz való nyitásérzékelőkre, füstérzékelőkre, üvegtörés-érzékelőkre mindenképp szükség van, hogy hatékony védelmet biztosítsunk otthonunk, értékeink és egészségünk számára. Olykor a folyadékérzékelők is jól jöhetnek, ha mondjuk csőtörés keletkezik a házban, vagy szivárogni kezd a mosógép. Böngésszen Ajax érzékelőink között, és válogassa össze az Ön álom okosotthonához illő darabokat!

Tovább
Kedvencekhez
Ajax CombiProtect
37 498 Ft
35 189 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-2%
Kedvencekhez
Ajax DoorProtect
15 718 Ft
16 049 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-3%
Kedvencekhez
Ajax DoorProtect Plus
24 079 Ft
24 750 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-1%
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
Ajax FireProtect
32 053 Ft
32 450 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
Ajax FireProtect Plus
48 388 Ft
47 289 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
Ajax GlassProtect
26 608 Ft
25 949 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Kedvencekhez
AJAX MotionCam
58 673 Ft
54 999 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajax MotionProtect Plus
37 498 Ft
35 189 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-4%
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
90 738 Ft
94 259 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-1%
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
Ajax_LeaksProtect
21 163 Ft
21 439 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás

Mindegyik Ajax érzékelő kapott egy akkumulátort, mely akár 7 évig is bírja. Vagyis áramszünet esetén is garantálják otthona védelmét! Az érzékelőket harmadik fél biztonsági rendszereihez csatlakoztathatja, ha bővíteni szeretné már meglévő rendszerét. Szabotázsálló tokozással rendelkeznek, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy azonnal riasztást küldenek a hub-nak, amint valaki megpróbálja őket leszerelni.

Behatolás elleni védelem

Az Ajax nyitásérzékelők azonnal érzékelik, ha kinyílnak az ajtók vagy az ablakok. A központi egységtől akár 1,2 kilométeres távolságra is elhelyezheti őket, úgy is hatékonyan végzik munkájukat. A Doorprotect Plus terméket rezgés- és dőlésérzékelővel is ellátták, így pl. biztosan nem küld téves riasztást viharok, villámlások-dörgések esetén.

Az Ajax mozgásérzékelők már a betörő legelső lépéseit érzékelik. Egy olyan algoritmust használnak, ami meggátolja a max. 20 kg-os / 50 cm-es magasságú állatok által generált hamis riasztásokat. A kültéri mozgásérzékelőket úgy alakították ki, hogy ellenálljanak a környezeti viszontagságoknak: ellenállók a hideggel, a porral és folyadékfröccsenésekkel szemben.

A beltéri mozgásérzékelők között választhat PIR és kombinált (PIR + MW) változatok között. A kombinált szenzorhoz max. 100 vezeték nélküli eszközt, valamint max. 50 felhasználót csatlakoztathat. Webáruházunkból rendelhető olyan Ajax PIR mozgásérzékelő is, amit üvegtörésérzékelővel kombinált a gyártó. Érzékelési távolsága 12 méter, üvegtörést pedig 9 méteren belül érzékel. Rendelhető olyan PIR érzékelő is, melyet színes kamerával láttak el. Fontos, hogy ezek nem biztonsági kameraként funkcionálnak, csupán a riasztáskor nézhető a felvétel, alacsony felbontásban.

Tűz és víz elleni védelem

Az Ajax érzékelők betörések mellett tűzre és vízszivárgásra is reagálnak. Füstérzékelők esetében két típus közül választhat. Mindkét típust ellátták a füstérzékelő mellett hőmérséklet és hősebesség érzékelővel, valamint beépített hangjelzővel is. Így azonnal riasztást kap, ha intenzív, gyors hőmérséklet-emelkedést vagy füstöt észlel a szenzor. A továbbfejlesztett verzió még kapott egy szén-monoxid érzékelőt is. Mindkettő változat működik hub, vagyis központi egység nélkül, önállóan is. A füstérzékelőkkel tehát nem csak vagyonát, értékeit védheti, hanem az életét is!

Az Ajax folyadékérzékelőket pedig kimondottan „vizes” helységekbe tervezték. Kiváló szolgálatot tehetnek például fürdőszobában, konyhában, WC-ben, pincékben vagy akár raktárakban is. Azonnal riaszt minket a csőtörésről, vagy ha mondjuk ereszteni kezd a mosogatógép vagy a mosógép.

Tovább