Távvezérlők, hangjelzők, modulok

Az Ajax biztonságtechnikai rendszerekhez további kiegészítőket, távvezérlőket, hangjelzőket, modulokat rendelhet webáruházunkban. A vezeték nélküli beltéri és kültéri szirénák offline üzemmód esetén is gondoskodnak a hang- és fényjelzésről. Így garantáltan értesülünk az esetleges illetéktelen behatolásokról. Minden Ajax rendszerhez elengedhetetlen egy távirányító, de szükség lehet billentyűzetre is. Az applikációval vezérelhető konnektorok is hasznos kiegészítői lehetnek a rendszernek.

Raktáron: 3 db
Kedvencekhez
Ajax SpaceControl
Ajax SpaceControl
Ajax SpaceControl
13 990 Ft
Összehasonlítás
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
Ajax Socket
34 490 Ft
Összehasonlítás
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
19 990 Ft
Összehasonlítás
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
Ajax StreetSiren
52 623 Ft
51 579 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
Ajax KeyPad
45 990 Ft
Összehasonlítás

Bel- és kültéri szirénák

A bel- és kültéri hang- és fényjelzők egyik legnagyobb előnye, hogy akkor is működnek, ha véletlenül elmegy az áram vagy az internet. Egyedi igényeire szabhatja a riasztás hosszát és hangerejét. A szirénák akár 1,5 kilométer távolságban is működnek a hub központtól. Ellopni sem tudják őket tőlünk a tokozásnak köszönhetően: ahogy elkezdik szétszerelni az eszközt, már kapjuk is a riasztást. A kültéri sziréna pedig még egy mentőautótól is hangosabb, így garantáltan értesülünk róla, ha gond adódik.

Távvezérlő, billentyűzet

A rendszer egyik kulcseleme a négygombos távirányító, mellyel gyorsan és egyszerűen aktiválhatjuk és ki is kapcsolhatjuk a biztonsági módokat (pl. élesítés, kiriasztás). A távirányítón egy pánikgomb is helyet kapott, amit bárhonnan megnyomhat, ha épp problémába kerül. Ez rendkívüli előny a vezetékes pánikgombokkal szemben. A távvezérlővel még a szirénákat is bármikor aktiválhatja, ha el akarja ijeszteni mondjuk a betörőket.

Az érintőgombos vezeték nélküli Ajax „billentyűzetet” – ami valójában egy kezelőpanel – a biztonságtechnikai rendszer élesítéséhez és hatástalanításához használhatjuk. Érdemes tehát a bejárati ajtó közelében elhelyezni. A kezelő segítségével több felhasználó is kaphat hozzáférést a rendszerhez, külön-külön, egyedi kóddal. Így az applikációban nyomon követheti, pontosan ki és mikor riasztott be vagy ki. Ideiglenes kódok kiosztására is van lehetőség, ha mondjuk elutazik, és megkéri a szomszédot, hogy időnként nézzen rá a házra.

Okos konnektor

A vezeték nélküli Ajax dugalj Wi-Fi hálózaton keresztül applikációhoz csatlakoztatható. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy telefonja segítségével Ön bármikor és bárhonnan „kihúzhat vagy bedughat” egy eszközt a konnektorba. Vagyis nem kell aggódnia mondjuk a bedugva felejtett vasaló vagy hajformázó miatt. Ráadásul az applikációban nyomon követheti a dugaljba csatlakoztatott eszközök áramfogyasztását is.

Egyéb kiegészítők, modulok

Az ún. Ajax WallSwitch egy energiafigyelővel ellátott vezeték nélküli tápegység. Ennek segítségével bárhonnan vezérelheti otthoni készülékeit, pl. vízmelegítőket, garázskapukat stb. Ezzel akár még az alacsony áramú berendezéseket is irányíthatja, mint mondjuk a redőnyöket, elektromos kaput, zárat stb. Tehát, ha mondjuk Ön elutazik, akkor akár Görögországból is fel- és leengedheti a szobai redőnyöket, mintha otthon lenne.

Az Ajax rendszerekhez illesztőmodulokra is szükség lehet, melyekkel a vezeték nélküli biztonsági rendszerünket összeköthetjük más okosotthon megoldásokkal. Így például Ajax érzékelőinket más, akár vezeték vagy hibrid biztonságtechnikai rendszerhez is csatlakoztathatjuk. A dolog fordítva is működhet, vagyis harmadik fél érzékelőit is hozzákapcsolhatjuk otthoni Ajax rendszerünkhöz.