Kamera teszter

A HobaSec webáruházban kapható kamera teszterek IP kamerák, s akár HD Analóg és CVBS kamerák tesztelésére is alkalmasak. Biztonságtechnikai rendszerek, kamerarendszerek telepítésekor nélkülözhetetlen eszköz, ami a karbantartásuk során is jól jöhet. Működés idejük lehetővé teszi a hosszú használatot: akkumulátortól függően 10-16 óráig is bírják.

IP, HD Analóg és CVBS kamera teszterek

Előnyük, hogy számos funkcióval rendelkeznek, többcélú használatra alkalmasak. Legyen szó hálózat-felderítésről, hálózattesztelésről, sőt, akár kábelkeresésről, UTP kábeltesztelésről is, a kamera teszterrel minden megoldható. Mivel beépített Wi-Fi csatlakozásra is lehetőséget nyújtanak, így könnyedén alakíthat ki a különböző eszközök között vezeték nélküli kapcsolatot. Korszerűségüknek köszönhetően akár 8 megapixeles kamerákhoz is alkalmazhatók.

Mellettük szól még az is, hogy a jelenleg használatban lévő legtöbb kameratípus tesztelésére, beállítására alkalmasak. Állítható vele például a kamerák fényereje, fókusza, betekintési szöge is. Mindemellett hálózati kábelek tesztelésekor használhatjuk a törések megtalálására, a kapcsolat állapotának megállapítására, az érpár bekötés beazonosítására.