Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Ózonos fertőtlenítés, UV-C fertőtlenítés

 

Szolgáltatásunk esetében nem csak egy egyszerű tisztításról, takarításról van szó… Az ózonos fertőtlenítés, valamint UV-C fertőtlenítés keretében:

  • fertőtlenítjük a levegőt és a felületeket
  • elpusztítjuk a baktériumokat, vírusokat
  • szagtalanítunk, tisztítunk
  • megállítjuk, s megelőzzük a penészt

 

Ne bízza a véletlenre saját és környezete egészségét, otthona vagy munkahelye tisztaságát, kérjen tőlünk árajánlatot!

Miben segíthetünk önnek?

 

Az UV-C, valamint az ózonos fertőtlenítés egyik legnagyobb előnye, hogy nem csak otthoni alkalmazásra alkalmasak. Ugyanolyan hatékonyak nagyobb épületek, pl. szállodák, raktárak, kórházak, iskolák, autók stb. fertőtlenítésében is. Sőt, a mezőgazdaságban is hasznosíthatók. Ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, jó ideg nem kell majd aggódnia a kórokozók, vírusok, baktériumok, poratkák, ágyi poloskák miatt! Sokak otthonában okoz gondot a penész, de az ózonos, UV-C fertőtlenítéssel ez ugyanúgy megszüntethető.

 

Ózonos fertőtlenítés

 

Gondolta volna például, hogy az ózon ötvenszer (!) hatékonyabb a klórnál? És azt, hogy környezetbarát is a kezelés, mivel ózongenerátorral végezzük? Bizony, ózonos fertőtlenítéssel már abban a pillanatban megsemmisülnek a vírusok, baktériumok, élősködők, penészgombák, amint érintkeznek a gázzal. A dohos, kellemetlen, cigifüst okozta szagokat is megszünteti. A kezelés után nem találkozhat vegyszermaradványokkal, tényleg teljesen környezetkímélő. Nem marad más a végén a kezelt helységekben, mint a tiszta, oxigéndús, friss levegő és természetesen a tisztaság. Az ózonos fertőtlenítést követően elég csupán fél órát várnia, és már élvezheti is a megújult környezetet!

 

UV-C fertőtlenítés

 

Az ózonos eljáráshoz hasonlóan az UV-C fertőtlenítés során sem használunk vegyszereket, folyadékokat. Egyszerre alkalmas a levegő és a felületek kezelésére, mi több, még víztisztításra is! Az ultraibolya fény nem csak a baktériumokat, vírusokat, algákat tartja távol, hanem a penészgombákat és a kellemetlen szagokat is. Az UV-C sugárzás egyik legnagyobb előnye kétségkívül az, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak ellenállók maradni vele szemben. A covid miatt kialakult helyzetben még inkább nőtt a szolgáltatás iránti kereslet – nem véletlenül. Tesztelje le Ön is!

Mennyibe kerül mindez Önnek?

 

Ózonos lakásfertőtlenítés árak

 

A lenti árak ipari ózongenerátorral végezett ózonos légfertőtlenítést, a helységben lévő berendezési tárgyak, kárpitok, matracok, szőnyegek ózonos fertőtlenítését tartalmazzák. Az alábbi árak egyéb tisztítást nem tartalmaznak!

Helység mérete 3 méteres belmagassággal
20 m2-ig 13.000 Ft
50 m2-ig 19.500 Ft
80 m2-ig 26.500 Ft
110 m2-ig 32.500 Ft
150 m2-ig 41.500 Ft
150 m2-nél nagyobb, valamint 3 m-nél magasabb helységek esetén kérjen árajánlatot!

Autóklíma fertőtlenítés árak

 

A lenti árak ipari ózongenerátorral végzett ózonos utastér, szellőzőrendszer és autóklíma fertőtlenítést tartalmaznak, egyéb tisztítást és kiszállási díjat nem foglalnak magukban. Flottakedvezmény: 3 db-tól az alap kezelés 5500 Ft/ autó.

Autóklíma ózonos fertőtlenítése 20 perc/ alap kezelés 6.000 Ft
Autóklíma ózonos fertőtlenítés 30 perc/ extra kezelés 7.500 Ft

 

Klímatisztítás árak

 

Klímatisztítás 9.500 Ft
Klímatisztítás + fertőtlenítés ózonnal 15.000 Ft

Akció!

 

20.000 Ft fölötti megrendelés esetén 10% kedvezményt adunk bármely szolgáltatásunk díjából, normál szennyezettség mellett. A különböző szolgáltatásokat tetszés szerint kombinálhatja, de egyetlen szolgáltatás igénybe vételekor is érvényes a kedvezmény. Más akcióval nem vonható össze, kivétel az ingyenes kiszállás. Állagában erősen szennyezett kárpitok, matracok, szőnyegek esetében nem tudunk kedvezményt adni a tisztítás díjából!

50.000 Ft fölötti megrendelés esetén egyedi kedvezményt biztosítunk közületek és magánszemélyek részére egyaránt. Kérjen egyedi árajánlatot!

Bácsalmási kiszállási díj:

 

15.000 Ft fölötti megrendelés esetén ingyenes a kiszállás Bácsalmáson és 20 km-es körzetén belül. Amennyiben megrendelése nem éri el a 15.000 Ft-ot, 2.000 Ft kiszállási díjat számolunk fel. A minimális megrendelés összege 5.000 Ft.

Amennyiben Ön fizető parkoló övezetben lakik, a parkolási költséget felszámoljuk.

Az agglomeráció további településeire számolt kiszállási díjunk 90 Ft/km. Bácsalmásról indulunk, és csak az oda utat számoljuk fel! A minimális vidéki megrendelés összege 10.000 Ft.

Ha Ön 30 km-nél távolabb lakik Bácsalmástól, egyedi megbeszélés tárgyát képezi, hogy tudjuk-e vállalni a kiszállást.

Ez esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!