Testhőmérséklet mérő egységek

A HobaSec webáruházban kapható testhőmérséklet mérő egységek jó szolgálatot tehetnek nagyobb cégeknél, irodákban, ahol több ember is dolgozik. Ebben a Covid19 által nagyban befolyásolt időszakban különösen hasznosak, hiszen érintésmentesen kiszűrhetők a beteg személyek. Persze nem csak testhőmérsékletet mérhetünk velük. Cégeknek vagy olyan helyen dolgozóknak ajánljuk termékünket, ahol fontos ezeknek az elemeknek a megléte, mint például egy építkezésen.

Tovább

Testhőmérséklet mérő egységek több funkcióval

Nevükből kiindulva azt gondolnánk, hogy kizárólag testhő mérésére alkalmasak ezek az eszközök. Azonban a webáruházunkban kapható változatok még arcfelismerésre, maszkérzékelésre, munkavédelmi sisak észlelésére is képesek. Mindemellett RFID olvasóval is rendelkeznek, azaz a rendszer leolvassa alkalmazottai adatait beléptetéskor. Akár 10 000 különböző arc felismerésére is alkalmasak, így nagyvállalatok is hasznosíthatják funkcióikat.

A testhőmérséklet mérő funkcióval könnyedén kiszűrheti Ön is a dolgozói közül, ki az, aki alkalmas jelenleg a munkára. Az arcfelismerő rendszer segítségével lezárhat, és szegmentálhatja alkalmazottait, megszabhatja ki-hova mehet be. Maszk és munkavédelmi sisak érzékelő segítségével pedig az Ön jelenléte nélkül tudja megtagadni a nem megfelelően felszerelt emberek bejutását.

Tovább