Turkáló

Létrehoztuk Magyarország első világítástechnikai, biztonságtechnikai, épület automatizálási „turkálóját”. A HobaSec webáruház turkálójában a leggyakoribb ügyféligények alapján állítottunk össze kedvező árú csomagajánlatokat. Sokat spórolhat, ha így egyben rendel szettben, mintha külön-külön válogatná össze őket. Ráadásul ezzel nem csak a pénztárcáját szeretnénk segíteni, hanem az Ön dolgát is, hiszen nem kell utánajárnia, mikre lehet szükség egy-egy készletben. Természetesen, ha még így is tanácstalan vagy bizonytalan maradt, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

Tovább

Biztonsági kamerák készletben

Biztonsági kamera szettjeink összeállításakor nem csak a cégek, vállalkozások igényeire figyeltünk, hanem a magánszemélyekére is. Egyre népszerűbbek az otthoni kamerarendszerek! Igényei alapján válogathat 4, 8, 16 és 32 darab kamerát tartalmazó készleteink között. A szettekbe IP csőkamerákat választottunk, mivel ezek széleskörű megfigyelési funkciókkal rendelkeznek, így szinte bárhol jó szolgálatot tehetnek. Mivel önmagában is képesek jeltovábbításra a különböző rendszerek felé, ezért önálló megfigyelőrendszerként is tekinthetünk rájuk. Rengeteg változat kering a kamerapiacon, és itt is sokszor igaz a mondás, hogy „olcsó húsnak híg a leve”. Vagyis nem feltétlenül jár jól, ha egy ismeretlen, noname gyártótól választ kamerát. A turkálónkban kapható kameraszettekben csak olyanok találhatók, amiknél nem szemcsés képekből kell kivadásznia majd a történéseket.

Nálunk nem csak megveheti a kameraszetteket, telepítést is kérhet hozzájuk! Termékeinkre és munkánkra is garanciát vállalunk. Keressen minket bizalommal!

Rádiófrekvenciás világításkapcsoló rendszerek

Vezeték nélküli világításkapcsoló készleteinkben a vevőegységek mellett egy-, kettő- vagy háromgombos kapcsolókkal találkozhat. Ezek különlegessége, hogy egyáltalán nincs szükség áramforrásra a kapcsolók működtetéséhez. Csupán a vevőegységet kell bekötnie a csillárhoz, a kapcsolókat pedig külön vezetékelés nélkül szerelheti fel a megfelelő helyre. Bizonyos vevőegységeink mobilapplikációval is vezérelhetők, ill. kompatibilisek a Google Asszisztenssel, tehát hangvezérelhetők. Röviden egy okosotthon szerves részeit képezhetik.

Tovább