Kerti lámpa

A kültéri lámpák közül a kerti lámpák a legnépszerűbbek. Ennek több oka is van: amellett, hogy rendkívül dekoratívak, segítenek minket eligazodni a sötétben, jelzik számunkra az illetéktelen behatolókat. Ha kedvező árú, tartós kerti lámpákat keres, akkor jó helyen jár! Világítástechnika kínálatunkban válogathat napelemes vagy szolárlámpák, mozgásérzékelő kültéri lámpák, kültéri LED fényfüzérek, leszúrható kerti LED lámpák között. Rendeljen házhoz szállítással az ország bármely pontjára!

Tovább
 

Több szempontot is figyelembe kell vennünk a kerti lámpák kiválasztásakor: csupán dekorációs céllal rendeljük, vagy a hasznosságukra is szükségünk van? Mekkora területet akarunk bevilágítani vele? A hideg vagy a meleg színeket kedveljük inkább? Először mindig gondolja át a válaszokat, mielőtt leadná rendelését.

Időjárásálló, dekoratív kerti lámpák

Fontos, hogy a szabadban használt fényforrások időjárásállók legyenek! Jöjjön eső, hó, jég vagy akár pára, a kerti lámpáknak bírniuk kell! A széllel szemben például kimondottan strapabírók a leszúrható változatok. Jó szolgálatot tehetnek az ősz beköszöntével, amikor egyre rövidülnek a nappalok. Ugyanígy hasznunkra válhatnak nyáron, amikor késő estig kint időzünk az udvaron vagy a kertben. Amellett, hogy bevilágítják nekünk sötétben a teret, még dekorációs funkcióval is bírnak. Kínálatunkban olyan kerti lámpák között válogathat, melyekre garantáltan felfigyelnek a vendégek, és meg is dicsérik őket. A hosszú nyárestéken vagy épp egy baráti grillezésen, borozáson például kellemes hangulatot teremthet a napelemes „Tiffany” lámpacsomaggal. Teraszát otthonossá varázsolhatja valamelyik színes fényfüzérünkkel. A kaputól a bejáratig vezető utat bevilágíthatja leszúrható napelemes lámpáinkkal, melyek napelemes változatban is rendelhetők. A kapuhoz, bejárati ajtóhoz vagy a garázshoz tökéletes választás lehet egy mozgásérzékelős fali LED lámpa. Végül, de nem utolsó sorban a mozgásérzékelő változatok segítségével hamar észlelhetjük, ha egy besurranó garázdálkodik az udvarunkban vagy a kertünkben.

Kültéri LED lámpák, napelemes változatban is

Kerti lámpáink kivétel nélkül LED technológiával működnek, többségük napelemes. Ezekkel a termékekkel nem csak környezetünkért, a saját pénztárcájáért is tehet! A LED-es lámpák hosszabb üzemidővel rendelkeznek, mint hagyományos társaik, emellett kevesebbet is fogyasztanak. A napelemes LED fényforrásokkal pedig még többet spórolhat. A mozgásérzékelő kerti lámpák pedig szintén hozzájárulnak a spóroláshoz, mivel tényleg csak olyankor világítanak, amikor valóban szükség van rájuk.

Böngésszen kültéri lámpakínálatunkból, rendeljen házhoz szállítással bárhova az országban! Tényleg csak az ízlése és a funkcionalitás szabhat határt: napelemes mozgásérzékelő fali LED lámpa, elemes kerti fényfüzérek, napelemes LED fényfüzérek, leszúrható kerti lámpák, LED túralámpák, szolárlámpa.

Tovább