Kiegészítők, szerelési anyagok

Világítástechnikai kiegészítők, szerelési anyagok csoportunkban rengeteg termék közül válogathat. Legyen szó LED szalag kiegészítőkről, fényerőszabályozókról, push-dimming szerelékekről, alkonykapcsolóról stb. Szinte garantáltan megtalálja azt a tartozékot világítástechnika kínálatunkban, amire szüksége van! Ha mégsem így lenne, ügyfélszolgálatunk segít Önnek a beszerzésben, keressen minket bizalommal!

Tovább
 

LED szalag kiegészítők

Egy LED szalag telepítése viszonylag egyszerű feladat még egy hétköznapi ember számára is, ám bizonyos kiegészítők, szerelési anyagok elengedhetetlenek hozzá. Kábellel ellátott vagy anélkül rendelhető LED szalag toldóra szinte biztosan szükség lesz, ami lehetővé teszi a forrasztásmentes csatlakoztatást. Fontos, hogy ezt csak vágási pontokon alkalmazhatjuk, forrasztási pontokon nem.

A LED csíkokat akár mozgásérzékelővé is alakíthatjuk, ha nyitásérzékelő vagy közelítésérzékelő kapcsolót telepítünk hozzá. Ahogy közel visszük hozzá a kezünket, már be is kapcsol a szalag. Bizonyára egy jelismétlő is jól jön majd a jelerősítéshez. Ezekből többet is csatlakoztathatunk párhuzamosan és sorosan egyaránt. Infravörös, azaz PIR technológiával működő mozgásérzékelő, lépcsővilágítás is kapható webáruházunkban. Ezekre 5 év garanciát nyújtunk. Ugyanígy rendelhető dekóder és mestervezérlő LED szalagok működtetéséhez.

Fényerőszabályozók, távvezérlők

Ahhoz, hogy a LED világításokon kedvünk szerint állíthassuk a fényerőt, színeket, mindenképp szükség van egy távirányítóra vagy érintéses süllyesztett fényerőszabályzóra. Ezekkel egyszínű, valamint kettős, RGB, RGBW, RGB-CCT színeket is varázsolhatunk lámpáinknak. Természetesen rendelhető olyan távirányító, ami kizárólag egy szín hőmérsékletének szabályozására alkalmas, és olyan is, ami CCT vagy RGB/RGBW színekére. Mielőtt rendelne, mindig gondolja át, hány zónás változatra van szüksége.

Push-dimming

Világítástechnikai tartozékaink között találkozhat LED szalaghoz használható push-dimming vezérlővel, fényerőszabályzóval. Tuya applikáción keresztül ezeket már távoli kapcsolásra is használhatja mobiltelefonja segítségével. Az így továbbított parancsokat rádiófrekvencián keresztül továbbítja a többi eszköz részére. A push-dimming vevőegység gyakorlatilag egy jelismétlőként működik, ami többszörösére növeli a távvezérlő már alapból is 30 méteres hatótávolságát.

Egyéb világítástechnikai kiegészítők, szerelési anyagok

További tartozékkínálatunkból rendelhető alkonykapcsoló, melynek segítségével automatikusan be- és kikapcsoltathatjuk a fényforrásokat. Ha az alkonykapcsoló fényszenzora által érzékelt fényerő a meghatározottól gyengébb, akkor bekapcsol, ha erősebb, akkor pedig ki. Jó szolgálatot tehet mondjuk a kapunál, ház sarkánál vagy akár a bejárati ajtónál.

Áramgenerátoros LED tápegységek is rendelhetők kínálatunkból LED fényforrások működtetéséhez. Mielőtt rendelne, mindenképp mérlegelje, hogy mekkora a LED fényforrások nyitófeszültsége, amikhez a tápegységet szánja. Minden áramgenerátoros LED tápegység stabil kimenő áramot biztosít. Ezen termékeinkre is 5 év garanciát nyújtunk.

Böngésszen teljes világítástechnikai kiegészítők, szerelési anyagok kínálatunkból, s ha nem talál valamit, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal! Mindenre találunk megoldást.

Tovább