Kamerarendszer, riasztórendszer telepítés

Mi nem csak forgalmazzuk a biztonságtechnikai rendszereket, be is szereljük őket az alábbi térképen jelölt területeken! És a legjobb, hogy saját, vezeték nélküli technológiával működő termékeinket használjuk fel a kivitelezés során, emiatt jóval kedvezőbbek is az áraink az átlagnál. Legyen szó otthoni vagy céges értékeinek védelméről, mi kialakítjuk az Ön igényeinek megfelelő vagyon- és személyvédelmi rendszert.

HOBA Security kamera beszerelés

 

Miért pont mi a biztonságtechnikai rendszerünk?

Személyre szabott Pénztárcabarát 3 év garancia jár hozzá

100%-ban az Ön igényeire szabva alakítjuk ki.

Gyorsan telepíthető, így kedvező a munkadíj. Munkánkra és termékeinkre is garanciát vállalunk.

 

Kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi űrlapon! Fontos: Minél több információt és minél több képet ad meg számunkra, annál pontosabban és gyorsabban tudunk árajánlatot adni!

Tudja biztonságban szeretteit, otthonát!

 

Régen még luxusnak számított egy otthoni kamera- vagy riasztórendszer, manapság azonban már egy átlagos család számára is elérhetővé vált. Kivétel nélkül vezeték nélküli rendszereket telepítünk, így rendkívül gyors a kivitelezés, nem kell magas munkadíjjal számolnia. És a ráadás, hogy így nem fúrunk-faragunk, rendetlenséget sem csinálunk beüzemeléskor. Az otthoni biztonságtechnikai rendszer eszközeit mobilapplikációból irányíthatja, figyelheti bárhonnan és bármikor. Hasznos lehet a kamerák, mozgásérzékelők, nyitásérzékelők és riasztó mellé egyéb szenzorokat is beépíttetni a rendszerbe. Jól jöhet mondjuk egy szén-monoxid és füstérzékelő vagy akár egy folyadékérzékelő is. Előbbiekkel nem csak otthonát, a saját és szerettei életét is megóvhatja. Utóbbival pedig időben észlelheti, ha csőtörés keletkezik, vagy szivárogni kezd a mosógép vagy a mosogatógép.

 

Biztonságtechnikai kivitelezés cégeknek

 

A webáruházunkban is kapható CCTV kamerák, dómkamerák, IP kamerák, csőkamerák sokaságából könnyedén és gyorsan állítjuk össze a cég épületeinek biztos védelméhez szükséges biztonságtechnikai rendszert. A kamerarendszert természetesen egy riasztórendszerrel is kiegészítjük, melyből nem hiányozhatnak a mozgásérzékelők, ablak- és ajtónyitásérzékelők, üvegtörésérzékelők, pánikgombok, szirénák, kijelzők sem. Igény szerint beléptető rendszerek kiépítését is vállaljuk, mellyel automatizálhatja, hogy kinek-hová legyen jogosultsága belépni. Az általunk használt eszközök képesek a testhőmérséklet mérésére, arcfelismerésre, sőt még azt is érzékelik, hogy munkavállalói valóban viselnek-e kötelezően előírt munkavédelmi felszerelést (pl. sisakot). Természetesen minden vállalati biztonságtechnikai eszközünk rendelkezik RFID olvasóval, vagyis érintésmentesen tudnak ki-be közlekedni a cég munkavállalói.