tudastar

Adja el még több pénzért a házát!
14
Ápr

„Az ingatlan a legjobb befektetés.” – hangzik a jól ismert mondás, ami nem mindenki szerint helytálló, mégis vitathatatlan, hogy most jó pénz van benne. Az ingatlanpiacon nem, hogy csökkentek az árak az elmúlt, megterhelő 1-2 évben, hanem az egekbe emelkedtek. Ha ingatlaneladásra készül, akkor ez a cikk Önnek szól!

Haladó útmutató LED szalagok bekötéséhez
11
Ápr

Előző cikkünkben már átnéztük, milyen szerszámokra, kiegészítőkre lehet szüksége olyankor, ha LED szalagok bekötésére készül – villanyszerelői segítség nélkül. Ahogy akkor ígértük, most ténylegesen magára a beszerelésre vonatkozó fortélyokat szedtünk csokorba. Ha mégis elakadna menet közben, keressen minket bizalommal!

Mi fán terem a ZigBee?
07
Ápr

Sokan keverik a szezont a fazonnal, és azt gondolják, a ZigBee egy ugyanolyan alkalmazás, mint mondjuk a Google Asszisztens vagy az Amazon Alexa. Ezért született meg az ötlet, hogy tisztázzuk, pontosan mi is ez, mire jó, és hogyan működhet az Ön háztartásában is. Lássuk hát!

Kezdő kisokos LED szalagok bekötéséhez
24
Márc

A LED szalagok népszerűsége töretlen, és ez nem véletlen. Sokoldalúságuknak köszönhetően a ház szinte bármely pontjában használhatók. Gyakran építik őket gipszkartonos álmennyezetbe, és ugyanúgy használják például konyhaszekrényekhez, szobai polcokhoz, ágykeretekhez is az öntapadós LED szalagokat.

Így spóroljon a fűtésszámlán okos termosztáttal
17
Márc

Az okos eszközöket vagy imádja valaki, és hasznosítja őket otthonában, vagy utálja, és ódzkodik tőlük. Nos, megnyugtatnunk mindenkit, nincs mitől félni – az okos termosztátoktól sem! Ez is csak az Ön utasításai, beállításai alapján végzi dolgát, semmi olyat nem tesz, amire nem hatalmazza fel.

Most akkor okos otthon vagy épület automatizálás?
10
Márc

Az okosotthon és az épület automatizálás egymás szinonimáiként épültek be a köztudatba, sőt, néha még a webáruházak maguk is keverve, egymás helyettesítésére használják őket. Ezért is született meg az ötlet, hogy tisztázzuk, melyik-mit jelent pontosan, miben térnek el egymástól. Tartson velünk!

A LED panelek 3 nagy előnye
03
Márc

Nem véletlen a LED panelek egyre gyorsabb terjedése az otthonokban, üzlethelységekben, irodákban. Jóllehet, drágábbak, mint a hagyományos fényforrások, ám hosszú távon bőven megtérül, ha ezekbe fektet. Lássuk hát, miért éri meg LED panelt választania!

Milyen érzékelőkre lehet szükség egy otthoni biztonságtechnikai rendszerben?
22
Febr

Néhány évvel ezelőtt még inkább csak a vállalatokra, cégekre volt jellemző, hogy biztonságtechnikai rendszereket alkalmazzanak. Mára azonban egyre terjednek a hétköznapi emberek, háztartások körében is. Mi ennek az oka? Cikkünkből kiderül, és az is, hogy ha Ön is szeretne otthonába ilyen rendszert, akkor milyen érzékelőket kell beszereznie hozzá.

Felhasználási területek! #1 Szálloda
30
Nov

Millió és egy felhasználási lehetősége van az ózóngenerator által nyújtott biztonságnak:

 

  • Szálloda Ipar
  • Hajók
  • Méhészet
  • Egészségügy
  • Otthon
  • Mezőgazdaság
  • Raktárak
  • Gabonaoszlopok

A cikkben leirjuk miben hogy is tudjuk használni!

 

Tartsanak velünk!
 

UV-C fény és amit róla tudni érdemes!
30
Nov

UV-C fény, ami elpusztítja a vírusokat, a baktériumokat, a penészt, szagtalanít, fertőtleníti a levegőt és a felületeket

 

Mire is jó az Ózongenerátor?
30
Nov

A mostani helyzetben mindenki megoldást keres a kórokozók visszaszorítására, szeretteinek a védelmére. Az ózongáz a felületeken és a levegőben lévő kórokozók pusztításában lehet partner.

 :::::::::::::::::::::::::

A helységek vagy autók, és egyéb zárt terű járművek kezelése alatt semmilyen élőlény nem tartózkodhat, mivel az ózongáz (akárcsak egyéb fertőtlenítésre alkalmas gázok) súlyosan mérgező.  Azonban a legtöbb esetben a szellőztethetőségtől függően az ózonizálás utáni 30 perccel már elfoglalható a kezelt terület. A személyautók ozonizálása esetén, a jól szellőztethetőségtől fogva, ez az idő a saját mérési eredményeink alapján nem több 5 percnél!