Mennyezeti lámpák

Mennyezeti lámpákra minden helységben szükség van. Webáruházunkban számos ledes mennyezeti lámpa, süllyesztett LED panel között válogathat. Világítástechnika kínálatunkban a letisztultabb, egyszerűbb darabok mellett modern, design fényforrásokkal is találkozhat. Legyen szó hálószobai, fürdőszobai, nappali, gyerekszobai lámpáról, nálunk szinte garantáltan megtalálja az ízlésének megfelelőt!

 

LED mennyezeti lámpák számos előnnyel

A LED mennyezeti lámpák számos szempontból jobbak, hatékonyabbak, mint hagyományos társaik. Miért? Egyrészt, mert jelentősen hosszabb élettartammal bírnak. Hogy ezt konkretizáljuk, egy halogén izzó megközelítőleg 3000-5000 óra üzemidővel rendelkezik. Ezzel szemben egy LED fényforrás élettartama tízszeres (!), kb. 30 000 - 100 000 óra. Vagyis mondhatjuk, hogy sokat spórolhatunk velük. Nem fogyasztanak annyi energiát, környezettudatos személyek számára is tökéletes választás lehetnek. Ráadásul a karbantartásukra sem kell annyit költeni, mint a hagyományos változatokéra. A gyártók nem használnak mérgező gázokat, környezetromboló anyagokat a készítésükkor.

A mennyezeti LED lámpák emellett nem csak a költséghatékonyságban segítenek minket, az egészségünket is védik. Hogy hogyan? Titkuk abban rejlik, hogy nem vakítanak, nem kápráztatják a szemünket, egyenletesen oszlatják el a fényt a helységekben. Jótékony hatásukat az opál előlapoknak köszönhetik. Vannak kifejezetten irodákba, üzlethelységekbe ajánlott UGR mennyezeti LED panelek, amik nem gyötrik annyira a szemet, mint a hagyományos verziók. Ennek oka, hogy nem rendelkeznek stroboszkóp hatással.

A LED mennyezeti lámpák mellett szól az is, hogy kényelmes a használatuk. Mit értünk ez alatt? Azt, hogy távirányítóval vagy applikáción keresztül akár mobiltelefonnal is be- és kikapcsolhatjuk, állíthatjuk a fényerejüket, színeiket. Az ágyban fekve nem kell elsétálnunk a kapcsolóig, csupán megnyomunk egy gombot, hangulatfényt is kapcsolhatunk.

Milyen típusú mennyezeti LED lámpák között válogathatunk?

Webáruházunkban az egyszerű, letisztult, minimál stílusú ledes mennyezeti lámpák mellett különlegesebb design darabok is rendelhetők. A süllyeszthető mennyezeti LED panelek például nem csak közvetlenül a mennyezetre szerelhetők, gipszkartonból készült álmennyezetbe is beépíthetők. Egyéni preferenciái szerint választhat egyszínű, többszínű (RGB-RGBW), hideg fehér vagy meleg fehér fényű változatok közül. Ami a formavilágot illeti, az egyszerű négyzet vagy kör alakú modern mennyezeti lámpákon túl, különlegesebb formavilágú, pl. virág, csillag vagy akár kagyló formájú darabot is rendelhet. Általában 3000-6500 kelvin közötti színhőmérséklettel rendelkeznek, fényteljesítményük 2000-8000 lumen közé esik.